Thursday, December 9, 2010

bisik-bisik

assalamualaikum.
haiii semua,
ape nk story eh?
jappp...ohhhh.
ari ni terserempak dgn Dato Haji Fadzillah Kamsah lagi,
semalam pun nampak beliau lagi.
rupa-rupanya beliau ada bagi talk lagi dkt tmpt praktikal ak.
smpai bila,ak pun x pasti.
mesra je die.senyum kt semua orang. *i loike!

pas tu today, mcm biasa do editing for report.
bkn report yg thesis tu,repot yg lain.
officer tu minta tolong,ak pon tolong je la.

 nk cte gak psl smlm,ak ad talk start pukul 4.30 - 6.30pm.
pas tu penceramah kata nk add few minutes,ak bajet 10 minit ke 15 minit,
rupa2 nya die drag satu jam.*hamik ko!
ak sah2 la da tak fokus.kul 6 lagi ak da xfokus dah,
ak ingt ak sorg je,rupanye,staff2 lain pn sma gak,
yg best,ada yg dah cabut dlu.*hampeh je.
nsb bek ak x drive sorg2 smlm.
klu x,mampus la ak.kne drive mlm n ujan lebat plak an.
*haruuu je.
gasak laa.ape2 pn redah je la dgn COOL!

1 comment:

  1. oit! sempat lagi menulis... pegi wat keje la... ish3...=p

    ReplyDelete